Om meg, og om frakt og betaling

Om meg.

Hei, jeg heter Vigdis er født i 1958 og eier og driver strikkegale.no alene. I tillegg driver jeg også kursvirksomhet i strikking og  annet håndarbeide. Noe lokalt, men fortrinnsvis onlinekurs. 

Jeg kan også ta imot bestillinger på strikkede/heklede ting ved henvendelse på messinger m.me/strikkegale.no 

Om levering/frakt

Jeg pakker varene så fort jeg kan, og har jeg mottatt bestillingen innen kl. 13.00 skal den normalt sendes samme dag. 

Personer som bor i Halden-området kan også stikke innom meg og handle direkte. Ring eller send en SMS og avtal tid. (41213116 - nytt nummer!)

"Betales ved henting i butikk" gjelder bare for kunder som kan komme innom meg og hente varer der. Jeg sender ikke varer ut til lokale butikker.

Pakkene leveres daglig direkte på postkontoret og leveringstiden avhenger da av posten.

Om betaling

Nytt fra 01.01.2019 blir en minste fraktpris på Kr. 100,- Jeg må innføre dette siden minstepris på Postpakker er Kr. 114,-  og ved små bestillinger har jeg i 2018 gått med tap.

Jeg har VIPPS (22854) Husk da å sende melding med fakturanummer. Dette for å unngå betalingspåminnelse og/eller inkasso.

Ønsker du å få tilsendt faktura er det helt ok. Obs! Obs! Jeg sender faktura som e-post. Husk å sjekke søppelmappa når dere vet dere venter en faktura fra meg. Det har hendt at fakturaer har havnet der, og dermed ikke betales. 

Betal også gjrene via Klarna eller Paypal.

 

Er det noe som er uklart ta kontakt med meg på mail strikkegalevigdis@gmail.com

 

Velkommen inn i butikken min :-)