Om meg, og om frakt og betaling

Hei, jeg heter Vigdis er født i 1958 og eier og driver strikkegale.no alene.Jeg startet butikken høsten 2014 uten noen erfaring fra kjøp og salg, men jeg hadde tro på at dette skulle jeg greie. Etter litt prøving og feiling er jeg nå sikker på at 2017 blir året hvor ting faller på plass!

Jeg håper på tilbakemeldinger fra dere kunder dersom dere ønsker ting annerledes, eller ønsker spesielle produkter. På den måten kan jeg hele tiden forbedre meg, og kanskje imøtekomme noen av ønskene deres.

Jeg kan også ta imot bestillinger på strikkede/heklede ting ved henvendelse på e-post. (contact@strikkegale.com)

 Jeg pakker varene så fort jeg kan etter at bestillingen er mottat. Dersom bestillingene kommer inn de første dagene i uka, vil de mest sannsynlig rekke å komme ut til dere samme uken, men fordi Posten har sluttet å bringe post på lørdager kan ikke varer som bestilles på fredag sendes før mandag uken etter. 

Personer som bor i Halden-området kan også stikke innom meg og handle direkte. Ring eller send en SMS og avtal tid. (95202503)

"Betales ved henting i butikk" gjelder bare for kunder som kan komme innom meg og hente varer der. Jeg sender ikke varer ut til lokale butikker.

Pakkene leveres enten direkte på postkontoret eller sendes med Bring. Målet er at dette skal ta 2-4 dager, men av og til kan det av ulike grunner ta noe lenger tid. F.eks ved sykdom og/eller ferie.

Jeg har en forsøksordning i 2017 på GRATIS FRAKT uansett mengde. 

Jeg har også nylig lagt inn VIPPS (22854)  Ønsker du å få tilsendt en vanlig faktura er det helt ok. Du vil da få den på e-post.

Obs! Obs! Jeg sender faktura som e-post. Husk å sjekke søppelmappa når dere vet dere venter en faktura fra meg. Det har hendt at fakturaer har havnet der, og dermed ikke betales. Jeg er ikke spesielt rask med å sende krav til inkasso, men det forekommer. Ofte har da grunnen til uteblitt betaling vært at fakturaen har havnet i søppelmappa og ikke blitt lest eller blitt slettet.

Er det noe som er uklart i forbindelse med frakt, betaling eller andre ting, vær så snill å sende meg en mail så kanskje jeg har en mulighet til å rette opp i problemet.

 

Velkommen inn i butikken min :-)