Om meg, og om frakt og betaling

Hei, jeg heter Vigdis er født i 1958 og eier og driver strikkegale.no alene. Jeg ønsker å kunne tilby produkter som de fleste kan ha rå til å kjøpe. Men kvaliteten på varene er likevel god. Jeg velger også levrandører som har en humanitær profil, så les gjerne om Mirasol skolen og Kaunis støtte til en lokal skole.

Jeg håper på tilbakemeldinger fra dere kunder dersom dere ønsker ting annerledes, eller ønsker spesielle produkter. På den måten kan jeg hele tiden forbedre meg, og kanskje imøtekomme noen av ønskene deres. Ta gjerne kontakt på Facebook siden strikkegale.no

Jeg kan også ta imot bestillinger på strikkede/heklede ting ved henvendelse på messinger m.me/strikkegale.no 

 Jeg pakker varene så fort jeg kan, og har jeg mottatt bestillingen innen kl. 13.00 skal den normalt sendes samme dag. 

Personer som bor i Halden-området kan også stikke innom meg og handle direkte. Ring eller send en SMS og avtal tid. (41213116 - nytt nummer!)

"Betales ved henting i butikk" gjelder bare for kunder som kan komme innom meg og hente varer der. Jeg sender ikke varer ut til lokale butikker.

Pakkene leveres daglig direkte på postkontoret og leveringstiden avhenger da av posten.

GRATIS FRAKT PÅ ALT .

Jeg har VIPPS (22854) Husk da å sende melding med fakturanummer. Dette for å unngå betalingspåminnelse og/eller inkasso.

Ønsker du å få tilsendt en vanlig faktura er det helt ok. Obs! Obs! Jeg sender faktura som e-post. Husk å sjekke søppelmappa når dere vet dere venter en faktura fra meg. Det har hendt at fakturaer har havnet der, og dermed ikke betales. Jeg er ikke spesielt rask med å sende krav til inkasso, men det forekommer. Ofte har da grunnen til uteblitt betaling vært at fakturaen har havnet i søppelmappa og ikke blitt lest eller blitt slettet.

Er det noe som er uklart i forbindelse med frakt, betaling eller andre ting, vær så snill å sende meg en mail så kanskje jeg har en mulighet til å rette opp i problemet.

 

Velkommen inn i butikken min :-)