Om Kauni

Vårt firma er miljøvennlig.

Ingenting kastes uten grunn! Alle pappeskene blir brukt så mange ganger som mulig for å pakke varene og levere de til butikkene.

Hvert år lanserer vi bare en liten del av varekatalogen på papir. Mesteparten av varene selges via internet og i online-shop.

Alle våre kunder har mulighet for å laste ned vår katalog. Det hjelper oss til å spare papir. Hjemmesiden vår blir stadig mer aktuell og det har vist seg at mesteparten av kundene ikke trenger katalogen på papir i det hele tatt.

Kauni´s design er tidløs og pårvirkes ikke av skiftende trender. Med Kauni´s design kan du glede deg over å eie ett plagg som kan benyttes i mange forskjellige anledninger. Du vil aldri gå lei av Kauni´s design.

Vi jobber stadig med det å få våre strikke-kolleksjoner så miljøvennlige som mulig. Fargene som brukes for å farge garn har nesten ingen påvirkning på miljøet. Vi jobber stadig for å bli enda bedre.

Kauni brenner for barna.

Alt som vi gjør, er mer eller mindre i forbindelse med barn.

De er tett knyttet til Estlands eneste Grundvik/Koldske uavhengige skole (Pärnu Vabakool) og tror at undervisning og oppdragelse må gjøres med smil og gjennom hjertet. Ikke med frykt og utrygghet, som desverre er tilfelle i mange skoler i Estland.

Det er kjærlighet, trygghet og erfaring, som skal være drivkraften i skolene.

Jeg inviterer alle til å besøke hjemmesiden til Pärnu Vabakool, og støtte Estlands eneste uavhengige skole.

www.vabakool.ee